28 APRIL


Våren är här!

22 APRIL

Dagens musik: Pallers - Slow down quickly


21 APRIL

Dagens bilder & dagens musik:




16 APRIL

Dagens låt: New Order - Blue Monday


På andra sidan


Nos


Solnedgång

15 APRIL

Dagens låt: Grace Jones - A rolling stone



13 APRIL

Förra veckan skulle jag och Oriana fotografera höns. Kul, så vi drog till Djurgården (jag ville mest av allt se björnungarna. Och dem fick jag se. De var inte så små precis. Det som kanske bör nämnas också är att jag är fobiskt rädd för björnar. Jag vet inte hur många mardrömmar jag har haft om blodturstiga björnar som jagar mig i skogen. Och sen på Skansen förra veckan stod jag bara någon meter från en fullvuxen björnhona, det var rätt så... pirrigt.) Dagens låt: The Brothers Johnson - Stomp


12 APRIL

Spotify-lista för denna vecka. Och här har ni en liten del av min påsk för i år:



7 ARPIL


Spinning & scratching (Metronomy rmx) - Love is all

6 APRIL

Jag har fått solting, utan ha varit i solen så överdrivet mycket idag. Jag har druckit för lite vatten. Det måste vara så. Nu när våren är här och värmer oss frusna stockholmare har jag riktat mina öron mot andra musikgenres än västkustpop och elektroniska baleric beats. Våren är rock och den psykadeliska tiden på året. Man blir ju nästan hög på koltrastsång och varma vindar! Jag har lagat ihop en mysig spotify-lista som innehåller bl.a. Black Lips, Weeping willows, The Seeds, The Sonics, 13th Floor Elevators... Interpol, ja och så vidare. Dagens låt: Black Lips - Buried alive




Tillägg till Josse, lite "RUCK N' RÖLL" (nja men ändå):
 http://open.spotify.com/user/kristinolo/playlist/5MIJI7k04FusMxGR0ID5XU

4 APRIL

Det var en riktigt fin dag idag. Våren sken upp mitt rum när jag vaknade. Barnen å innergården nedanför mitt fönster skrattade och byggde sandslott i sandlådan. Jag kände på mig redan då att det skulle bli en sån där dag. En sån dag man länge väntat på!
En bägare med mangosorbé, cactus lime och blue mint från AH's är en liten tradition vid den här tidpunkten på året. Jag och Marion vandrade runt med varsin kamera runt halsen. Vi tog båten över till Hammarby sjöstad och blev lyriska av vass och påskris.
Najs.





Symfoniorkestern - Reprise

2 APRIL

Soul & disco, sol, Nytorget, de envisa soldyrkarfikarna på Blå Lotus och ofantligt många bilder på Marion. Bra sammanfattat. Här kommer en Marionbild:


RSS 2.0